lauantai 5. huhtikuuta 2014

Salibandyn C2-poikien välierät

Huomenna sunnuntaina ne alkavat: kauden 2013 - 2014 salibandyn C2-poikien välierät. Tutusti paras kolmesta meiningillä.

Welhot laadukkaimmassa puolivälieräsarjassa pudottanut Tampereen Classic saapuu Mosalle Tapanilan Erän 99 Edustuksen vieraaksi välieräsarja-avaukseen. Classicin kärkiyksilöt (Rantala, Pietilä, Helin) ovat kovassa kevätiskussa ja tamperelaiset hyötyvät tuosta kovasta, pelaamalla käydystä Welho-sarjasta - eli joukkue on varmasti irroitellut karstan moottoreistaan. Erä oli yllättävän vaisu SM-sarjan ulkopuolelta pudotuspeleihin noussutta Turun Palloseuraa vastaan, vaikka veikin suoraan kahdessa pelissä. Joukkueen iskukyky on näin ollen arvoitus eikä allekirjoittanut ole vakuuttunut ainakaan vielä helsinkiläisten otteista.

Oma "valistunut" arvaukseni: Classic finaaleihin voitoin 2-0.

Steelersin ja Rangersin sarja avatataan Iittala-hallissa. Steelers käveli Merikosken yli eikä joukkueella selviä heikkouksia edes ole. Rutinoitunut, kovakuntoinen, tasavahvin ja pelillisesti modernein ryhmä. Rangers kävi läpi huomattavasti tasaisemman väännön Kooveen kanssa ollen jopa hetkittäin altavastaajana. Rangers on tunnetusti erittäin taisteluvalmis ryhmä, mutta sarja ratkeaa viimeistään rostereiden liike-eroon.

Oma "valistunut" arvaukseni: Steelers finaaleihin voiton 2-0.

Toivottavasti ei mene näin, vaan luvassa on huomattavasti tasaisemmat ja samalla laadukkaat sarjat, menee finaaleihin sitten mitkä jengit tahansa.

Huomenna allekirjoittanut Mosalle ja viikon päästä lauantaina Kirkkonummelle, ainakin kova yritys ja tarkoitus olisi...... ;)

- Jorgos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti