sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

"Reissulohko" vei

Niin.....

Ennen kuin kaikki ehtivät kuittailla pienestä yrityksestäni ennakoida C2-poikien välieräsarjoja täytyy muistuttaa, että kyse oli - quote - "valistuneista" arvauksista.

Huomioi kauniit lainausmerkit ja substantiivi arvaus.

Huh, tulipa sekin nyt selvitettyä.....

Mitä? Pelit vai? No, Erä oli löytänyt jalkoja ja oli suorastaan dominoiva, Wuorenjuuri maalissa loistava. Classic pyristeli, mutta kaapilla on paikkansa. Jotenkin kuitenkin uskallan arvella tamperelaisille huomattavasti parempaa esitystä kotiluolassa, peräti sarjan tuomista takaisin Mosalle sunnuntaina.

Rangers tekikin sitten sen suuremman uroteon ja korkean hatunnoston arvoisen suorituksen: haki kotiedun Steelersiltä. Kuulopuheiden perusteella ilmassa oli todellista pudotuspelihenkeä, mustelmia ja suuria tunteita. Mäntylän voittomaali ilmaveivillä. On se äijä. 15 "mäntylää" muodostaisi monipuolisen joukkueen (17 jos kaiken hyvän lisäksi pallokin tarttuisi). 99-ikäluokassa on sellaiset puolitusinaa tuntemaani kaveria, joita pidän huomisen salibandypelaajan prototyyppeinä, kavereina, joilla on niin hurja potentiaali viedä pelin evoluutiota eteenpäin, että omaan joukkueeseeni ottaisin heidät koska tahansa - heillä on nimittäin kaiken muun lisäksi ominaisuudet saada muutkin suorittamaan paremmin. Konsta Mäntylä on yksi niistä.

Finaalipaikat katkolla lauantaina 12.4. Tapanilan Erälle ja Kirkkonummen Rangersille. Kohtaavatko Itälohkon"reissulasset" finaaleissa?

Oma valist-- .... oho, meinasi unohtua..... siis..... Oma "valistunut arvaukseni": ei.

Silmäniskuhymiö tähän.

- Jorgos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti