lauantai 14. maaliskuuta 2015

C1SM: Runkosarjan päätös ja palkintoäänestys

Kauden 2014-2015 C1-poikien SM-runkosarja tuli päätökseensä huipputasaisena ja viimeistä kierrosta myöten jännittävänä.

NST kuittasi runkosarjan voitoin ja pääsee siis ensimmäisenä valitsemaan puolivälierävastustajansa pudotuspelikarsinnat selvittävistä joukkueista. Karsintaan SM-sarjasta matkaavat PHSB ja Karhut.

Steelers katkaisi historiansa pisimmän tappiputken sarjajumboksi jääneen Kooveen kustannuksella ja pääsee valikoimaan heti NST:n jälkeen.

Classic esiintyi vakuuttavasti Vierumäellä ja kuittasi PHSB-voitollaan runkosarjan kolmannen sijan. Erän noustessa neljännelle sijalle ja viimeiselle kotietupaikalle. OLS valahti NST-tappiollaan viidenneksi ja SSV omalla voitollaan ja PHSB:n tappiolla saavutti viimeisen suoran pudotuspelipaikan.

Pudotuspelikarsinnat käydään 21.-22.3., jonka jälkeen selviää puolivälieräparit ja päästään niiden suhteen tositoimiin. Kunhan nuo pari selviävät, on näilläkin sivuilla luvassa pientä pudotuspeliennakkoa.

Sitä odotellessa esitän teille kaikkille tässä mahdollisuuden vaikuttaa Mitä sä Joriset? -konseptin jakamiin kausipalkintoihin. Runkosarja oli täynnä monenlaista onnistujaa, jotka ansaitsevat tunnustusta, jos ei muuten niin tätä kautta. Klikkaamalla tästä tai tämän tekstin alta löytyvästä linkistä pääset lomakkeelle, jolla vaikutat.

Lopulliset tulokset ovat selvillä ennen C1SM-sarjan loppuotteluiden alkamista.

Toivon tietysti runsaasti mielipiteitä, joten jakakaa linkkiä ihmeessä eteenpäin kaikille poikien C1SM-sarjaa seuraaville tahoille.

Itse palaan ihan jo lähitulevaisuudessa asiaan oman runkosarjan All Star -viisikon paljastamisen muodossa.

Kiitos suuresti jo etukäteen!

Tässä vielä linkki kopioitavaksi: http://goo.gl/forms/ykNU4UsHQO

- Jorgos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti