lauantai 28. helmikuuta 2015

C1SM: Vähiin käy runkosarja

Urheilun suola on se, että useimmiten kaikki ei mene niin kuin ennakoisi.

C1SM-runkosarjan lopun oma ennakkoni piti ottelu ottelulta kutinsa tähän päivään saakka. Nyt kaikki on kimurantimpaa ja paljon, paljon kiinnostavampaa loppuun saakka.

Joona Rantalaton NST vei pisteet Indiansilta, vaikkakin ottelu oli kaikkea muuta kuin läpihuutojuttu. Lappeenrantalaisten muiden kärkipelaajien taso riitti ratkaisemaan sarjapisteet lukemin 8-9. Kun samaan aikaan Steelers koki "OLS-kammoaan" häviämällä 9-4, omaa NST vielä mahdollisuuden runkosarjan voittoon.

Erällä on tämänpäiväisen Koovee-voiton (3-8) jälkeen jäljellä enää yksi runkosarjan ottelu: vieraspeli Rangersia vastaan. Erä löytänee itsensä sijoilta 4-5.

OLS:n voitto Steelersistä nosti oululaisten osakkeita huomattavasti suhteessa runkosarjan kolmanteen sijaan. Neljä pistettä kolmesta jäljellä olevasta ottelusta (PHSB, Karhut, NST) riittänee siihen.

PHSB:n yllättävänäkin pidettävä tappio Welhoille vaikeuttaa taasen heidän matkaansa suoraan pudotuspeleihin. PHSB:n ja SSV:n eri suuntiin osoittavat kuntokäyrät johtanevat siihen, että SSV kuittaa itselleen suoran pudotuspelipaikan lahtelaisten karsiessa.

Classic täydentänee kuuden suoran pudotuspelipaikan joukkuekimaran, joskin heilläkin on teoreettinen mahdollisuus valahtaa vielä karsintoihin.

Rangers ja Karhut jahtaavat edelleen toista pudotuspelikarsintapaikkaa - joskin vasta ensi viikonloppuna.

Preliminäärisarjataulukko tällä päivämäärällä:

NST           35
Steelers     34
OLS           28
Classic       28
Erä              27
SSV            25           
PHSB          23
Karhut         19         
Rangers       17
Welhot        14
Indians         8
Koovee        6

- Jorgos

1 kommentti:

  1. Hyvä arvio ! Uskaltaisin kuitenkin sanoa, että ols tulee voittamaan NST:n ja näinollen "avittamaan" Steelersin runkosarjan voittoon. Myös Welhojen löytyminen 10. sijalta ei olisi yllätys Steelers ja Phsb voittojen jälkeen.

    VastaaPoista