tiistai 29. syyskuuta 2015

BSM ja C1SM: Kovan kallon ennakot

SM-sarjastartti kiinnosti myös enenmmän tai vähemmän huilivuoroisia maalivahtilupauksia.
Kuvassa myös muita selkiä.
Jo pienimuotoista perinnettä vaalien kirjoitin pienet ennakot sekä B-poikien että C-poikien salibandyn SM-sarjoista. Tällä kertaa tuo tapahtui samalla tilaustyönä Pääkallo.fi -sivustolle. Kaiketi tavallisesti kyseisen sivuston ennakoiden kirjoittat eivät ole halunneet nimeään julkaistavaksi. Tämä perustunee sille, että kaikilla on jonkinlainen kytkös sarjan joukkueisiin, joten tekstin taakse halutaan hieman piiloutua. Ymmärrettävää ajatellen palautteen kirjoa, jonka ennakot saavat aikaiseksi.

Itse halusin ennakot nimellä julkaista, sillä olen ymmärtänyt, että jotkut ovat niitä minulta myös odotelleet. Eikä minulla ole mitään syytä piilotella tekstini takana; varsinkin kun jo sen asusta helposti arvannee kirjoittajan.

Ennakointi on pitkälti niin sanotusti "katsojan silmässä" ennen kuin ensimmäistäkään sarjakierrosta on pelattu eikä senkään jälkeen ole yksioikoista. Joukkueiden keskinäinen ryhmittely varsinkin keskikastin osalta on mielipidepohjaista pienten asioiden peliä ja näkemyksiä perusteluineen on yhtä monta kuin ennakoivaa taapertajaakin.

Ennakoiden pohjimmainen tarkoitus on virittää positiivistä värinää sarjaan ja suunnata suuren yleisön mielenkiintoa. Asetelmat luodaan kaukalossa eikä yhtäkään sarjasijoitusta jaeta tietokoneen näppäimistöllä.

Jatko näyttää minkä foorumin kautta mahdollisia silmäyksiä B-poikien ja C1-poikien SM-sarjojen SM-sarjojen etenemiseen kirjailen. Riippuen muodosta ja sisällöstä joko täällä tai Pääkallon kautta.

Joka tapauksessa sarjat ovat tarkassa syynissä sekä oman seurani osalta että muutoinkin. Ehken sentään kaikkein tunnetuin ole "kotiin päin vedosta" tai "värittyneinen silmälasein tuijottelusta?" Toivottavasti ainakaan!

Kolme SM-sarjapeliä ensimmäiseen viikonloppuun nähntynä - eikä muuten yksikään sen oman seurani, joten repikääpä siitä! ;-D

Pääkalloon kirjoittamani ennakot löydät seuraavien linkkien takaa:

B-poikien SM-sarjan ennakko 2015-2016

C1-poikien SM-sarjan ennakko 2015-2016

- Jorgos


2 kommenttia:

  1. Mitkä pelit olit katsomassa :)

    VastaaPoista
  2. Pieleenhän nämä ennakot taas meni: FoSun voi B-pojissa nostaa suosiolla kärkikamppailuihin mukaan. Ilman valmentajaa sekä kolmea kärkipelaajaakin sai Familon-pojat nöyrtyä pienemmälleen.

    VastaaPoista