keskiviikko 13. elokuuta 2014

Viime viikon lokikirja

Viime viikko koostui allekirjoittaneen osalta kolmesta harjoitusottelusta, normitreeneistä sekä scouttausretkestä. Kalenteri on täynnä salibandya ja nyt myös oikeita töitä, joten näille kirjoitelmille joutuu oikeasti kaivaamaan jostain aikaa. Yleensä alkuyön tunneista.

Jospa ensin LoSB 99:n kuulumiset.

Joukkue pelasi männä viikolla kaksi harjoitusottelua. Keskiviikkona Lohjalla Tennarissa vieraili Kirkkonummi Rangersin 99-joukkue, joka oli avannut oman kautensa jo edellisellä viikolla. LoSB:lle tämä kohtaaminen oli kauden avausottelu ja siinä suhteessa mielenkiintoinen. Olihan joukkueessa tapahtunut merkittäviä muutoksia valmennuksen vaihduttua ja jonkinasteisen pelaajaliikenteenkin myötä. Vastuuvalmentaja Timo Pekin tulikaste joukkueen peräsimessä oli käytännössä jo keväällä joukkueen järjestämässä kevätturnauksessa. Tuolloin yhteistä aikaa joukkueen parissa oli ollut kuitenkin vain tovi, joten silloin pelit menivät tutustuessa.

Nyt kesäharjoittelukauden ja useamman viikon lajiharjoittelun jälkeen mukana oli enemmän merkkejä siitä, miltä joukkue näyttää kauden kuluessa. Lisäksi LoSB 99 oli jalkeilla lähes koko miehistöllään, joten omaa peliä voitiin kokeilla surutta.

Rangers oli kuitenkin ainakin sen muutaman askeleen tässä ottelussa edellä. Kirkkonummelaisten avainpelaajat olivat kauden alkuun ja osan Talenttileirivierailuihin nähden vahvalla jalalla liikkeellä. Tämä aiheutti toistuvaa päänvaivaa lohjalaisille varsinkin omalle puolustusalueelle saavuttaessa. Ottelun loppulukemat 3-6 Rangersille olivat tapahtumiin nähden oikeutetut. LoSB pääsi ottelun lopussa hieman varkain otteluun maalien valossa mukaan, kun Rangers jäähyili ja löysäili Tatu Halosen ylivoimalaukausten peitot.

Sunnuntaina LoSB 99 pelasi Kisakalliolla, Susi Training Centerissä taasen harjoitusottelun M-Teamia vastaan. Pienessä, heikkoalustaisessa kaukalossa nähtiin varamiehinen LoSB, jonka viisikkopelaamisen tasoa ei näin ollen voi juurikaan arvioida. Ottelu antoi olosuhteistakin johtuen sekavan kuvan, jossa oli toki onnistujansakin. Esimerkiksi lohjalaisten maalivahtikaksikko Jesse Nyman - Risto Salonen pelasi Rangers-peliä onnistuneemman ottelun.

99:n valmistautuminen Oulun SM-karsintareissuun jatkuu nyt keskiviikkona harjoitusottelulla Blackbirds 99 Edustusta vastaan Tennarissa. Se onkin käytännössä viimeinen ottelu ennen karsintoja, sillä viikonlopun valmistavalla leirillä Hangossa joukkue kohtaa kootun Dream Team of Hanko -ryhmän, jonka ikähaitari on vähän leveämpi.

Toinen allekirjoittaneen työmaista, LoSB:n B-pojat, pelasivat ykkösryhmällään taasen torstaina ainoan kotiharjoitusottelunsa Erä B Sinistä vastaan ja avasivat näin 99:n tavoin kautensa. Erä B Sininen pelasi viime kaudella B-poikien SM-sarjassa ollen runkosarjan viimeinen kahdella otteluvoitollaan. Mutta SM-sarjajoukkue kaikki tyynni.

Ei B-poikienkaan viisikkopelaaminen missään tapauksessa "valmista" ollut (sitähän ei ikään kuin koskaan voisi ollakaan), mutta joukkue antoi itsestään erittäin hyvän kuvan taisteluilmeellään. Joukkue on uusi, pienemmistä rungoista Lohjalta ja lähikunnista koottu. Halu tulla Lohjalle on tämän kauden alussa ollut tavallista suurempi ja sitä myöten on ryhmä iskukykyinen. Tästä kyseisestä ottelusta puuttuivat avainhahmot Aku-Petteri Kaasalainen sekä viimeisimpänä joukkueeseen liittynyt, viime kaudella Esport Oilersissa pelannut Eetu Isometsä. Tästäkin huolimatta jalkeilla ollut ryhmä oli hyvä! Lopputuloksena 4-3-voitto ja oiva alku kauteen. Maalintekijöinä kunnostautuivat Rasmus Paukku kahdesti, Jere Rodas sekä 99 Talenttileirillä All Stars -viisikkoon alkuviikosta valittu Justus Lepistö. Maalikoosteen ottelusta näet klikkaamalla tästä!

LoSB B:n ykkösryhmä jatkaa harjoitusotteluitaan torstaina AC HaKi B Akatemian vieraana ja sunnuntaina Jokereiden vieraana. Tämän jälkeen edessä treeniviikko ja matkustaminen Joensuuhun SM-karsintoihin. Karsinnoissa kaukaloon astuu vastustajiksi Happee Jyväskylästä, Josba Joensuusta sekä Voima Imatralta. Kova on lohko, mutta kova on asenne näyttää the munat of a närhi.

Joukkueen valmennustiimi teki jo hieman pohjatyötä tekemällä retken lauantaina Tiikerit Areenalle tsekkaamaan Josban harjoitusottelut Rangersia ja Tiikereitä vastaan. Kova on nippu Joensuussa, mutta on se sitä Lohjallakin. Tässä kohden on pyydettävä anteeksi tuolloin paikkallaolleilta. Matkassa ollut kaiuttimeni saattoi häiritä katselunautintoa, mutta ongelmana oli, ettei kyseissä mallissa ole minkäänlaista äänensäätöä.... Pitänee harkita reklamointia eräälle pikaruokaketjulle. Sen tiedän, että LoSB:n vastuuvalmentaja Marko Norrbyn korvat ovat vinkuneet tuosta lähtien..... Tosin se saattaa johtua muustakin.... Muttei ainakaan matkaseuran jutuista!!! ;)

Ämyri ja Makepeukku.

Kuluvalle viikolle siis luvassa keskiviikolla 99:n matsi Blackbirdsia vastaan, torstaina B:n mittelö AC HaKin kanssa, lauantaille 99:n leiriä Hangossa ja sunnuntaina B:n ottelu Jokeireita vastaan. Siinä kattaus, eikä huono.

Näihin palataan.

- Jorgos


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti